Dode bij steekpartij in Driehuis, verdachte voortvluchtig (UPDATE)

Bij een steekpartij op de Wolff en Dekenlaan in het Noord-Hollandse dorp Driehuis is maandagochtend rond 10.50 een 24-jarige man uit die plaats overleden. De politie is op zoek naar een verdachte en heeft via Burgernet een signalement verspreid.

Scholieren

De politie zegt dat meerdere personen, waaronder scholieren, getuigen waren van de steekpartij. Het slachtoffer werd op de oprit van een woning aan de Wolff en Dekenlaan aangetroffen. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, kwamen af op de melding. Reanimatie van het slachtoffer mocht niet meer baten.

Signalement

Via Burgernet is een signalement verspreid van de verdachte. Het gaat om een jonge blanke man die vrij lang is. Hij draagt een lichtgekleurde lange broek en T-shirt. De politie waarschuwt om de man niet zelf te benaderen, maar om 112 te bellen.

Scholen

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. In de betreffende straat zijn meerdere scholen. Op dit moment is er volgens de politie geen aanwijzing dat er een verband is tussen de scholen of de betreffende leerlingen enerzijds en het steekincident anderzijds.