Dode na schietpartij in Nijmegen (UPDATE2)

Bij een schietpartij in Nijmegen is dinsdagmiddag een man van 37 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats om het leven gekomen. Volgens de politie zijn er vier personen aangehouden. Het incident gebeurde in een flat aan de 44e straat Lankforst in Nijmegen. Volgens bronnen zou de omgekomen man de zoon van een Nijmeegse coffeeshophouder zijn maar dat is niet bevestigd.

Er werd een helikopter in de zoekoperatie ingezet. Het is onduidelijk wat de rol van de aangehouden verdachten zou zijn geweest.

Volgens De Gelderlander vond de schietpartij plaats om 15.30. Het slachtoffer is ondanks behandeling ter plaatse overleden. In de woning trof de politie drie mannen en een vrouw die allen zijn aangehouden als verdachten. Of het slachtoffer een bewoner van de flat is heeft de politie nog niet bekendgemaakt.

De verdachten zijn mannen van 22 en 55 jaar uit Nijmegen, een vrouw van 37 uit Helmond en een man van 45, die geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland heeft. De politie denkt dat er mogelijk nog een vijfde verdachte is.