Drie auto’s gezien na moord Molenschot

De man die de vermoorde Hugo van Houten (27) bij het uitlaten van zijn hond in de bosjes naast de weg vond zegt dat het slachtoffer een schot door het voorhoofd had gekregen. Volgens BN/De Stem zegt deze getuige ook dat er aanwijzingen zijn dat er met het lichaam is gesleept na de moord.

Opel Corsa

Van Houten is volgens de getuige met meerdere schoten om het leven gebracht. De getuige zegt drie auto’s te hebben gezien. De Opel Corsa van het slachtoffer en een witte auto met mogelijk Belgisch kenteken. Dit voertuig van de dader of de daders en de Opel Corsa stonden honderd meter verderop naast elkaar op de kruising Broekstraat met de Lijndonk.

BMW

De getuige spreekt van een derde auto. Hij zou rond het fatale tijdstip ook een BMW hebben gezien. Familieleden, vrienden en bekenden hebben vanavond in Molenschot een stille toch gehouden en bloemen gelegd op de plek waar de liquidatie plaatsvond. Het slachtoffer was samen met zijn vriendin, die drie maanden zwanger is, vaak in een huisje op recreatiepark de Linberg in de buurt.