Drietal (18, 19, 20) gearresteerd voor schietpartij met gewonde in Veghel

De politie heeft maandagochtend drie verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietpartij in Veghel in de nacht van 27 op 28 november. Het gaat om een 18-jarige inwoner van Veghel en twee verdachten van 19 en 20 uit Erp.

Vechtpartij

Bij een schietpartij die volgde op een woordenwisseling en een vechtpartij op de Muntelaar in Veghel raakte een 19-jarige man uit die plaats gewond. Het slachtoffer werd door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man verkeerde niet in levensgevaar.

Uit het rechercheonderzoek kwam een drietal personen in beeld. Ze werden maandagochtend alle drie door een speciale aanhoudingseenheid gearresteerd op verdenking van poging tot moord of doodslag.

Beperking

De drie verdachten zitten in beperking. Dat betekent dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Ze worden de komende tijd verhoord over ieders mogelijke rol in deze zaak, meldt de politie.

De schietpartij vond plaats bij een parkeerplaats waar regelmatig gedeald zou worden. De politie doet onderzoek naar de toedracht.