Familie hoopt nog op nieuws over Jeffrey

Familieleden van de verdwenen 37-jarige Jeffrey Heuschen uit het Limburgse Waubach hopen nog altijd dat er iemand gaat praten over zijn lot. Heugen had banden met motorclub Hells Angels. De familie sprak met De Telegraaf naar aanleiding van het recente bericht dat de politie in Limburg op zoek is naar een geheim graf.

Andere wereld

Heuschen verdween vijftien jaar geleden, 22 mei 2000, van de aardbodem. Iedereen gaat ervan uit dat hij is vermoord. Hij werkte samen met de inmiddels opgeheven tak van de Hells Angels, de Limburgse Nomads. Heuschen was voorheen aan de slag als uitbener in een slachterij. ‘Jeffrey was in een andere wereld terechtgekomen’, zegt zijn broer Guido (51).

Opdracht

Hij had geen werk meer en verdiende waarschijnlijk geld in de criminaliteit. ‘Hij moest van de Hells Angels een opdracht in Zuid-Afrika uitvoeren en informatie doorspelen. Iedereen zei wijselijk ’nee’ tegen dat verzoek, maar Jeffrey was een allemansvriend en ging dus overstag. Helaas, achteraf gezien’, zegt zijn vriendin. Kort na zijn aankomst in Zuid-Afrika belde Heuschen nog één keer met zijn vriendin. Daarna werd het stil.

Geheim

Er zou drugs zijn verdwenen en daarom geld op het hoofd van Jeffrey zijn gezet. De familie denkt dat er mensen zijn die een geheim over Jeffrey met zich meedragen en hoopt dat er iemand binnen de Hells Angels nog iets wil vertellen. Of mensen die inmiddels uit de motorclub zijn gestapt en meer weten.