Geen lichamen gevonden in kapsalon (UPDATE)

Het sporenonderzoek van de politie in een kapsalon in Cuijk naar een sinds 1989 vermist echtpaar heeft niets opgeleverd. Voordat deze kapsalon werd gevestigd was het de woning van het echtpaar.

De politie vermoedde dat onder de vloer van het pand in de Haagsestraat in Cuijk iets zou zijn verstopt. Het echtpaar Jan en Riet Kelders verdween op 22 september 1989. Een coldcaseteam heeft deze zomer nieuwe aanwijzingen gevonden, welke precies is onbekend.

Rond het middaguur werd het sporenonderzoek afgerond. Het onderzoek naar de vermissing gaat nog wel door benadrukt de politie, die niet wil zeggen of er verdachten op het oog zijn.

Jan Kelders was exploitant van de rijwielstalling op het Nijmeegse Centraal Sation en exploiteerde daarnaast onder meer frietwagens voor de verhuur. In de jaren zeventig verhuurde hij (straat)orgels. In 1978 nam zijn zoon dat orgelbedrijf over.

De advocaat van zoon Willem verzekerde aan Omroep Brabant dat er in het pand niks te vinden zou zijn: ‘Mijn cliënt weet zeker dat zijn ouders naar Engeland zijn vertrokken.’