Hells Angels verlaten clubhuis Giessen

Enkele maanden na de moord op Aygün Mucuk (foto) in Gießen (D) hebben de Hells Angels hun clubhuis daar verlaten. Mucuk, leider van de Hells Angels in Gießen, werd in de vroege ochtend van 7 oktober jl van dichtbij met zestien kogels doodgeschoten. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. 

Het pand in Gießen was sinds 2014 het clubhuis van de Hells Angels. Daarvoor was het onder andere een kuuroord en een bordeel (Villa Cleopatra). Inmiddels zijn alle borden en insignes die verwijzen naar de Hells Angels van het pand verwijderd. Een woordvoerder van de gemeente sprak de hoop uit dat er woningen in het pand gebouwd kunnen worden.

Onduidelijk

Het is nog onduidelijk waar de Hells Angels in Gießen nu bij elkaar komen. Het chapter is volgens berichten niet opgeheven na de dood van Mucuk.

De begrafenis van de 45-jarige president werd door circa 700 Hells Angels bezocht. Mucuk gold als een vertegenwoordiger van de Turkse stroming binnen de motorclub. Twee jaar geleden overleefde hij een aanslag op zijn leven.

Hier meer over de moord op Mucuk.