Ingrid Visser werd ‘doodgeslagen’

De Nederlandse volleybalster Ingrid Visser en haar vriend zijn doodgeslagen en daarna in stukken gehakt, aldus Telecinco Informativos. Het lijkt erop dat de twee een afspraak hadden met drie verdachten voor een zakelijke bespreking. Daar zou iets fout gegaan zijn, waarna de twee om het leven werden gebracht. Een vierde  verdachte is inmiddels op vrije voeten gesteld. Twee Roemenen een Spanjaard zitten vast.

Waar het conflict over ging is niet duidelijk. De oud-volleybalster en haar partner zijn waarschijnlijk vrijwillig meegegaan naar een appartement van één van de verdachten in Molina de Segura, een dorp in de buurt van Murcia. Ze zijn daar dagenlang vastgehouden. het appartement werd schoongemaakt, maar toch vond de politie bloedsporen.

De twee Nederlanders zouden de Spaanse verdachte (36) persoonlijk hebben gekend. In de zaak zijn ook twee Roemenen (47 en 60 jaar) uit Valencia opgepakt. 

Het contact van de Nederlanders zou de Spaanse man zijn geweest. Toen de politie deze de afgelopen week ondervroeg bleek hij tegenstrijdig te verklaren. Uiteindelijk leidde onderzoek naar zijn verklaring naar het adres in Molina en uiteindelijk naar de boomgaard waar de twee zijn begraven.