Man dood gevonden in Haagse woning, drie verdachten gearresteerd (UPDATE2)

In Den Haag is zondagavond in een woning aan de Minckelersstraat een 44-jarige Poolse man gevonden die door geweld om het leven is gekomen. De politie zegt dat er later op de avond een 39-jarige Poolse verdachte is aangehouden. Zowel slachtoffer als verdachte hebben geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. Er zijn later in de week nog een tweede en derde verdachte aangehouden, eveneens Polen. De eerste verdachte is donderdag 21 april voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijft in voorarrest.

Zondagavond kwam er rond 20.50 een melding bij de politie binnen dat er in een woning een overleden man was gevonden. Toen agenten in de woning arriveerden, troffen zij het 44-jarige slachtoffer aan. Hulp mocht niet meer baten.

Omdat er verdachte omstandigheden waren is er direct een plaats delict gemaakt en in de woning uitgebreid sporenonderzoek verricht. Een Team Grootschalige Opsporing doet onder leiding van een officier van justitie onderzoek naar het overlijden van de man.

De laatst aangehouden verdachten zijn 42 en 20 jaar oud. Het onderzoek van de politie was donderdag nog steeds in volle gang. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.