Man uit Klazienaveen geliquideerd (UPDATE)

In het dorp Klazienaveen twijfelt men er niet meer aan dat het lichaam dat is gevonden in een kofferbak van een auto van Ralf Meinema (31) uit Klazienaveen is, aldus het Dagblad van het Noorden. De politie heeft de identiteit inmiddels bevestigd.

Komen en gaan

Het lichaam werd vrijdagochtend gevonden in de kofferbak van een zwarte Mercedes Benz 300 SE, die half boven het Stieltjeskanaal hing. De auto was eigendom van Ralf Meinema. Een buurtbewoner tegen het DvhN: ‘Hij leefde een wat teruggetrokken bestaan, al was het hier wel een komen en gaan van auto’s.’

Opgeknapt

Een buurtbewoner denkt belangrijke informatie te hebben gegeven aan de politie, maar wilde daar op gezag van de politie niets over zeggen tegen het DvhN. De woning ongeveer een jaar geleden gekocht door de toen nog in Nieuw-Dordrecht woonachtige Meinema. Hij heeft gedurende lange tijd de woning opgeknapt met hulp van vrienden.

NFI

Meinema werkte als zelfstandig loonwerker voor grondbedrijven. Een opdrachtgever kwam vrijdagochtend bij zijn woning aan de Langestraat poolshoogte nemen omdat Meinema niet was komen opdagen. Meinema is sinds donderdagavond 18.00 vermist. Zijn lichaam wordt momenteel onderzocht door het Nederlandse Forensisch Instituut (NFI) in Den Haag.