Milly is gewurgd met broekriem

De 27-jarige Sander V. heeft voor de rechtbank van Dordrecht gezegd dat hij zijn 12-jarige buurmeisje Milly Boele op 10 maart heeft gewurgd met zijn broekriem. V. ontkent dat hij het meisje seksueel heeft misbruikt maar hij heeft wel haar borsten aangeraakt. De oud-politieman zegt gaten in zijn geheugen te hebben door angst en drugsgebruik. Hij zegt twaalf joints te hebben gerookt.

Hij heeft in eerdere verklaringen gezegd dat hij een stemmetje in zijn hoofd hoorde dat hem zei dat hij iemand mee moest nemen. Hij zou bovendien erg gespannen zijn geweest.

Het gebeurde allemaal in de woning van V., twee huizen naast Milly’s ouderlijk huis. Sander V. heeft gezegd zich verantwoordelijk te voelen voor wat er met Milly gebeurd is en dat hij bereid is om mee te werken aan een onderzoek.

In eerdere verklaringen heeft Sander V. gezegd dat hij een stemmetje in zijn hoofd had dat hem aanspoorde iemand mee te nemen. Hij is bereid mee te werken aan onderzoek, omdat hij zich verantwoordelijk voelt voor wat er gebeurd is met Milly.

Milly Boele werd na een week werd ze dood gevonden in de tuin van V. Hij wordt nu verdacht van moord, seksueel misbruik, wederrechtelijke vrijheidsberoving en het verbergen van het lichaam van het meisje.

Tijdens de behandeling van de zaak, donderdag en vrijdag komen op verzoek van het Openbaar Ministerie en verdediging onder meer een psychiater, een patholoog-anatoom en een DNA-deskundige getuigen.