Mysterieuze moordzaak in Amerika

Een echtpaar vermoord gevonden in hun huis. De dochter des huizes vermist. Dat zijn de ingrediënten van een mysterieuze vermissingszaak in de staat Wisconsin. Heeft de dochter haar ouders vermoord? Of speelt er iets anders?

De 13-jarige Jayme Closs wordt sinds afgelopen maandag vermist. Als ze twee dagen niet komt opdagen op school, zonder zich af te melden en de ouders de telefoon niet beantwoorden, gaat de politie op onderzoek uit. In het huis vinden ze de lichamen van de twee ouders, allebei dood geschoten.

Geen verdachte

De zaak speelt in Barron, Wisconsin op het platteland van de Verenigde Staten. Jayme geldt als een model-leerling op school. Op een vraag van haar leraar wat ze zou doen als ze een miljoen zou winnen, antwoordde ze: ‘weggeven aan de armen en mensen die honger hebben’. Ze is officieel dan ook geen verdachte in de zaak. De politie denkt dat het huis is overvallen, de ouders doodgeschoten en het meisje ontvoerd. Maar waarom?

De FBI is een grootschalige zoektocht gestart en heeft een Amber-alert doen uitgaan. ‘We want to bring Jayme home‘, verklaarde de plaatselijke sheriff. Heel Amerika kijkt nu naar haar uit.