Nog een aanhouding voor Bredase liquidatie

In de penitentiaire inrichting in Grave is woensdag een 41-jarige man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de liquidatie van Peet van der Linde 6 januari op de Lunetstraat in Breda. Op 16 maart 2017 werd al een 43-jarige man uit Sprundel als verdachte aangehouden, die zit nog vast.

15 tips

Op dinsdag 10 januari 2017 werd in het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan het dodelijk schietincident. Getuigen en andere mensen met informatie over het slachtoffer en het mogelijke motief van de daders werden opgeroepen te reageren.  De uitzending leverde 15 tips op onder meer over de contacten van het slachtoffer en over de auto’s die de nacht volgend op de schietpartij uitbrandden in Essen en Bavel.

Woning

Tijdens het rechercheonderzoek kwam de 41-jarige man die in Etten-Leur verbleef als verdachte in beeld. Vanmorgen werd met toestemming van de officier van justitie deze verdachte in de Penitentiaire Inrichting in Grave aangehouden. De man zat daar in voorlopige hechtenis vanwege een onbekend ander strafrechtelijk onderzoek. Zijn woning is vandaag onder leiding de rechter-commissaris doorzocht.

Zie ook:

‘Getuige liquidatie deed aangifte tegen Klaas Otto’

Mogelijk 2 vluchtauto’s liquidatie Breda

‘Slachtoffer Breda was handelaar’ (UPDATE)