Slagaderlijke bloeding na steekpartij

Bij een steekpartij zondagavond in een café in Den Bosch heeft een 29-jarige man een slagaderlijke bloeding opgelopen. Hij ligt op de intensive care in het ziekenhuis. De dader is te voet gevlucht en is nog niet opgepakt. Het slachtoffer is nog niet in levensgevaar.

In het café waar de steekpartij plaatsvond, was een besloten feest. Tijdens dat feest kwam een onbekende man de kroeg binnen, die zich volgens de eigenaar van het café zich al direct verdacht gedroeg.

De man ging eerst naar het toilet. 'Daarna kwam hij aan de bar staan', vertelt de eigenaar tegen Omroep Brabant. 'Ik heb gevraagd of hij de zaak wilde verlaten omdat het een besloten feest was.'

De man liep daarop naar de uitgang van het café. Voor hij de kroeg verliet, stak hij een van de bezoekers met een mes in de rug. 'Wat daar de aanleiding voor was, weet ik niet', aldus de café-eigenaar.

De man vluchtte daarna weg. Een aantal bezoekers hebben de man achtervolgd, maar hebben hem niet te pakken gekregen. De steekpartij is vastgelegd door beveiligingscamera's. De beelden worden door de politie bekeken.