Politie vermoedt dat Taghi in Mexico is

De politie vermoedt dat Ridouan Taghi (foto) en Saïd Razzouki zich in Mexico bevinden. Dat schrijft Het Parool maandagavond. Het rechercheteam dat het tweetal probeert op te sporen heeft tientallen tips binnen gekregen over hun mogelijke verblijfplaats. 

Naar aanleiding van foto’s die door de politie werden verspreid, werden eerder ook Dubai en Colombia als vluchtoord genoemd.

Liquidaties

Ridouan Taghi en Saïd Razzouki worden gezocht, omdat ze opdracht zouden hebben gegeven tot verschillende liquidaties. Dat heeft ook kroongetuige Nabil B. verklaard. Die was met justitie gaan praten omdat hij voor zijn leven vreesde na de vergisliquidatie van Hakim Changachi in januari vorig jaar. Enkele dagen nadat B. in de beveiligde rechtbank van Schiphol was gepresenteerd als kroongetuige, werd zijn onschuldige broer Redouan in zijn kantoor in Amsterdam-Noord doodgeschoten. Nabil B. beraadt zich inmiddels op zijn positie.

Op de foto hieronder de gezochte Saïd Razzouki. Zijn broer werd eerder gearresteerd voor betrokkenheid bij de vergismoord op Hakim Changachi in Utrecht.