Politie zoekt donker geklede schutter na woningbeschieting Oss (UPDATE)

Politie zoekt donker geklede schutter na woningbeschieting Oss (UPDATE)

Een woning aan de Karel de Stoutestraat in Oss is vrijdagavond iets voor 21.00 onder vuur genomen. Er werden meerdere schoten gelost op een raam. Niemand raakte gewond. De politie is op zoek naar een donker geklede schutter, waarvan een video is opgedoken.

In het raam van de getroffen woning zijn twee kogelgaten te zien. De politie is een onderzoek naar de beschieting gestart. Daarbij zijn sporen veiliggesteld in de omgeving van de woning en is buurtonderzoek verricht.

Camerabeelden

De politie meldt dat op camerabeelden is te zien dat een in het donker geklede man om 20.55 op de Karel de Stoutestraat meerdere schoten lost op de woning. De man loopt vervolgens in de richting van de Isabella van Portugalstraat. VK Magazine heeft een video geplaatst van de schutter die rustig naar de woning loopt, vijf kogels lost en weer verder wandelt.

Bewoners aanwezig

Volgens de politie waren er mensen in de woning aanwezig tijdens de beschieting. ‘Er raakte niemand gewond bij dit schietincident, maar dit had zeker anders kunnen aflopen voor de aanwezige mensen in de woning.’

Over een motief voor de beschieting is nog niets bekend.