Rotterdammer (29) doodgeschoten na feest in Capelle aan den IJssel

Rotterdammer (29) doodgeschoten na feest in Capelle aan den IJssel

Bij een schietpartij aan de Rietbaan in Capelle aan den IJssel in maandagochtend een 29-jarige man uit Rotterdam overleden. Het slachtoffer werd na een ruzie door kogels geraakt toen hij in zijn auto zat en overleed op straat aan zijn verwondingen. Er is nog niemand gearresteerd.

(Beeld: Media-TV)

Rond 06.20 werd er geschoten op de Rietbaan na een ruzie bij een besloten feest in een kantoorpand. Een 29-jarige Rotterdammer raakte daarbij zwaargewond. Hulpdiensten kwamen direct op de melding af en hebben geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar hulp mocht niet meer baten. De man overleed op straat aan zijn verwondingen. Het slachtoffer heeft Kaapverdische roots.

Harde muziek

Toen de man in zijn auto werd beschoten, reed hij nog enkele tientallen meters door en kwam vervolgens tot stilstand. Het zijraam van de Range Rover is kapot geschoten. Op straat ligt glas. Uit de auto van het slachtoffer klonk nog harde muziek, de deuren stonden open en de motor draaide nog. Naast de auto ligt een lege fles Hennessy.

De politie doet uitgebreid onderzoek naar het incident. De forensische opsporing doet sporenonderzoek, stelt hulzen veilig en agenten spreken met getuigen.

Er zijn nog geen arrestaties verricht. Over een aanleiding voor de ruzie is nog niets bekend.