Twee doden in de bosjes bij Koudekerke (UPDATE)

Het politieonderzoek naar de moord of doodslag van de man en de vrouw die donderdagmorgen in een bosperceel aan de Verlengde Dishoekseweg bij Koudekerke zijn aangetroffen, duurt nog zeker tot middernacht of vrijdagochtend.

Groot onderzoek

Volgens de politie zijn het vermoedelijk inwoners uit Middelburg. De politie is bezig met een groot onderzoek naar de doodsoorzaak van het duo en hun definitieve identiteit. Forensische medewerkers zijn al de hele dag bezig met een sporenonderzoek. Zodra dit forensische onderzoek het toelaat, worden de lichamen naar een mortuarium gebracht. Daarna zullen nog secties worden verricht.

De politie heeft donderdagavond en vrijdag inwoners en bezoekers van de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen om hulp gevraagd.

Half tien

De lichamen zijn gevonden in Dishoek een gehucht bij het Zeeuwse dorp Koudekerke, dichtbij Middelburg. Een voorbijganger had de stoffelijke overschotten rond half tien gezien in de bossages aan de Verlengde Dishoekseweg in Dishoek waar hun Mercedes stond geparkeerd. De politie zette de omgeving af voor onderzoek. Een politiehelikopter bood hulp vanuit de lucht. De politie meldde al snel op Twitter dat de twee door geweld om het leven zijn gekomen.