Rinus mogelijk vermoord in clubhuis MC

Het Openbaar Ministerie (OM) houdt er rekening mee dat Rini van Setten is vermoord in het clubhuis van de motorclub Satudarah Trailer Trash in Den Haag. Dat heeft het OM bevestigd naar aanleiding van de berichtgeving van de NOS. Volgens de woordvoerder van het OM is er naar bloedsporen gezocht in het clubhuis van de MC.

Op dit moment zitten twee mannen vast voor betrokkenheid bij de dood van ‘Haagse’ Rinus van Setten. De twee verdachten zijn leden van de motorclub Satudarah Trailer Trash. Meer kan het OM niet zeggen over de verdachten. Ook niet of een van hen de president van de chapter in Den Haag is, zoals wordt gemeld door de NOS.

Vorige week dinsdag werden er vier mannen (32, 43, 48 en 58 jaar en allen uit Den Haag) gearresteerd in deze zaak, maar twee van hen zijn dus weer vrijgelaten.

Het lichaam van de 36-jarige Rini van Setten werd op vrijdag 8 februari onderaan een dijk gevonden in Bergambacht. Hij bleek door geweld om het leven te zijn gekomen. De politie startte een Team Grootschalige Opsporing (TGO) en de hoofdofficier van justitie in Den Haag loofde een beloning van 15.000 euro uit voor de tip die leidt naar de dader van de moord.

Lees ook:

Arrestaties moord Haagse Rinus

Bedreiging Van Setten op internet

Haagse glazenwasser omgebracht