Mogelijk VW Golf bij Amsterdamse liquidatie (VIDEO)

Even nadat Anass “Boeloeloe” El Ajjoudi (29) werd doodgeschoten op woensdagavond 17 januari 2018 zou er een donkere VW Golf met witte kentekenplaten zijn gezien. Opsporing Verzocht zegt dat getuigen zich met deze informatie hebben gemeld.

Schutter

De Golf zou zijn gezien rond 19.00 in de Cornelis Springerstraat in Amsterdam-Zuid toen Boeloeloe werd doodgeschoten. Eerder meldde de politie dat de schutter in een Ford Tourneo Connect is weggereden. De politie zegt dinsdagavond dat nog steeds ‘niet helemaal duidelijk’ is of de schutter zelf reed of dat er iemand anders achter het stuur zat.

Duivendrecht

Ook al bekend was dat de dader of daders zijn gefilmd toen ze vanaf de Cornelis Springerstraat via de Carillonstraat in de richting van de Van Woustraat reden en daar rechtsaf sloegen in de richting van de Vrijheidslaan. Niet lang na het schieten werd de Ford achtergelaten en in brand gestoken aan de Buitensingel in Duivendrecht.

Conflict

De politie meldde dinsdagavond ook nog steeds niet zo veel te weten over de laatste periode van het leven van Boeloeloe (foto rechts).

Het slachtoffer werd gerekend tot de kant van Benaouf A. in de bloedige onderwereldvete. Hij zou al geruime tijd in dat verband ernstig zijn bedreigd. Maar de oorzaak van de liquidatie kan ook in een recenter conflict liggen.