‘Wraak motief moord Esther Paul’

Het stoffelijk overschot van de 43-jarige Esther Paul werd vorig jaar gevonden langs de Harderrijk bij Dronten. De vrouw was de ex van Almeerder Frank G. die veroordeeld is voor wiethandel. Volgens De Telegraaf is Paul vermoord, omdat ze waarschijnlijk betrokken zou zijn geweest bij een overval op de woning van de 78-jarige moeder van Frank G. 

De bejaarde vrouw (en dus ex-schoonmoeder van Paul) raakte bij de woningoverval in de Literatuurwijk in Almere gewond. In januari van dit jaar werden twee motorclubleden van No Surrender aangehouden voor de overval. Het gaat om mannen van 32 en 40 jaar. Na de aanhoudingen werden twee huizen in Amsterdam en twee woningen in Almere doorzocht. Daarbij werden verschillende goederen in beslag genomen.

Extreem geweld

Volgens De Telegraaf is Esther Paul met extreem geweld om het leven gebracht. Ze zat voor haar dood bijna drie maanden in de cel voor witwassen omdat ze drie ton in cash naar Zwitserland bracht. Zowel Paul, als haar ex-vriend zouden over grote sommen geld hebben beschikt.

Lees ook: Frank G. en Dick Grijpink