Zij worden in het nauw gebracht door Tekashi 69

De getuigenissen van rapper en instagram celebrity Tekashi 69 (6ix9ine) kunnen vroegere vrienden en collega rappers in de problemen brengen. 6ix9ine beschuldigt hen van verschillende misdrijven en deelname aan criminele bendes.

De keurig geklede rapper legde vorige week in de federale rechtbank in Manhattan verklaringen af tijdens het proces tegen 2 leden van de bende Nine Trey Gangsta Bloods. Het gaat om Aljermiah “Nuke” Mack and Anthony “Harv” Ellison, die onder andere verdacht worden van afpersing en wapenbezit.

Maar wie heeft de 23-jarige 6ix9ine (echte naam Daniel Hernandez) nog meer in het nauw gebracht door zijn getuigenissen?

Cardi B. en Trippie Redd

  1. Volgens de rapper was zijn voormalig manager Kifano “Shotti” Jordan een vooraanstaand lid van de Nine Trey Gangsta Bloods en heeft hij zich beziggehouden met verschillende criminele activiteiten.
  2. Ook Jim Jones, door 6ix9ine een ‘retired rapper’ (een rapper met pensioen) genoemd, zou volgens Tekashi 69 lid zijn van de Bloods.
  3. Ohio rapper Trippie Redd, die vaak onder vuur lag van de Bloods en Tekashi 69, zou tot een andere criminele bende hebben behoord aldus 6ix9ine.
  4. Tekashi 69 bekende opnieuw dat hij Chief Keef had laten beschieten in juni 2018 toen de rapper een hotel verliet in New York. Volgens 6ix9ine was Chief Keef lid van de Black Disciples, een bende uit Chicago.
  5. Rapper Casanova is volgens Tekashi 69 lid van een rivaliserende Bloods-bende.
  6. Volgens 6ix9ine zou Cardi B. ook lid zijn van een niet bij naam genoemde bende die gelieerd is aan Nine Trey Gangsta Bloods. B., die donderdag nog in het nieuws was, omdat ze meldde dat een fotograaf tijdens een fotoshoot zijn penis had laten zien, heeft de beschuldigingen van 6ix9ine ontkend.
  7. Verder wees de rapper verschillende mensen aan in zijn clips GUMMO en Kooda die ook lid zouden zijn van Nine Trey Gangsta Bloods.

Snitch

Collega rappers als Snoop Dogg, Meek Mill en Future hebben 6ix9ine een rat en een snitch genoemd. Snoop Dogg postte op Instagram dat 6ix9ine (‘or whatever his name is) een voorbeeld kon nemen aan Martha Stewart, die haar kaken op elkaar hield en gewoon haar gevangenisstraf uit zit. De post kreeg meer dan 1 miljoen like.