Zwaargewonde man aangetroffen bij ziekenhuis in Eindhoven (UPDATE)

Bij de hoofdingang van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven is vrijdagochtend een zwaargewonde man aangetroffen. De man werd rond 05.40 zwaargewond afgezet bij het ziekenhuis. De auto waarin het slachtoffer zat is meteen vertrokken zonder gegevens achter te laten, aldus de politie. De hoofdingang is vanwege politieonderzoek tijdelijk niet beschikbaar.

Het slachtoffer zou volgens getuigen bloedend zijn achtergelaten in een rolstoel. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De recherche is een onderzoek gestart om de toedracht van zijn verwondingen te achterhalen. De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek.

Misdrijf in Duitsland

De poltitie meldt dat het vermoeden is dat de gewonde man mogelijk betrokken is bij een misdrijf in Duitsland. ‘De recherche in Eindhoven heeft nauw contact met de Duitse collega’s en zij onderzoeken de zaak verder. Uit informatie bleek dat het voertuig zeer waarschijnlijk richting Amsterdam is gereden. Daar is door de collega’s, samen met een politiehelikopter, gezocht. Het voertuig is niet aangetroffen.’