Familie kroongetuige uit huis gehaald (VIDEO)

Een familielid van kroongetuige Nabil Bakkali is in de nacht van donderdag op vrijdag door de politie uit zijn huis gehaald. Het zou gaan om Khalid en zijn gezin die in Den Haag wonen. De actie werd door zwaarbewapende mannen uitgevoerd. Er reden bussen van de Mobiele Eenheid door de straat. Dat meldt Omroep West

Khalid bekleedt een topfunctie bij KPMG. Hij is tevens vennoot in een bedrijf waar ook Reduan Bakkali mede-eigenaar van was. Reduan was een broer van kroongetuige Nabil Bakkali. Hij werd gisterochtend tijdens een sollicitatiegesprek in zijn kantoor doodgeschoten. Reduan was een hardwerkende ondernemer, van onbesproken gedrag en had geen criminele antecedenten.

Een ooggetuige vertelt bij Omroep West wat hij zag:

Vluchtauto

De politie meldt dat de vluchtauto, een zwarte Seat Leon, inderdaad is achtergelaten op de TT Vassumweg (foto onder), bij een jachthaventje. De auto was niet uitgebrand. De auto had gestolen nummerplaten, de Seat zelf is in januari gestolen in Nieuwegein. Uit onderzoek is gebleken dat de auto in ’t Gooi heeft gereden en er is geparkeerd. De politie is op zoek naar getuigen die de Seat met kenteken 45-XK-SX daar hebben gezien.