Kledingstukken in Antwerpse loods mogelijk van vermiste Naima Jillal

In het onderzoek naar de verdwijning van Naima Jillal hebben de Nederlandse en Belgische politie de afgelopen dagen uitgebreid gezocht in een loods in het havengebied van Antwerpen. Onder de grond van de loods zijn kledingstukken en een handtas aangetroffen. De politie meldt dat deze goederen momenteel uitvoerig worden onderzocht op forensische sporen.

Spoorloos

Naima Jillal verdween spoorloos op 20 oktober 2019 en is voor het laatst gezien bij station Amsterdam-Zuid. Sinds die tijd onderzoekt de recherche de zaak. In het criminele milieu zouden foto’s zijn opgedoken van haar levenloze lichaam. In het rechercheonderzoek is naar voren gekomen dat zij mogelijk in de loods is geweest aan de Haifastraat in het Antwerpse havengebied.

Grondradar

In samenwerking met de Belgische politie is een aantal dagen lang gezocht in de loods naar zaken die te maken hebben met haar vermissing. Met behulp van Nederlandse en Belgische speurhonden en een grondradar is de grond van de loods minutieus bekeken. De grond in de loods is deels afgegraven, gezeefd en zorgvuldig onderzocht. De politie meldt dat daar tot op heden geen sporen zijn aangetroffen van Jillal. Wel werden onder de grond kledingstukken en een handtas aangetroffen. Deze goederen worden op dit moment onderzocht.

De politie zet het onderzoek voort. Er is al eerder een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die kan leiden tot de aanhouding van de verdachten. Een deel van deze beloning is ook voor de gouden tip die kan leiden tot de vindplaats van Naima Jillal.