Niemand herkent dealer witte heroïne

Geen enkele getuige kan bevestigen dat de 42-jarige Flip S. witte heroïne als cocaïne aan toeristen heeft verkocht. Daarbij lijkt het onderzoek terug bij af. Flip S. wordt verdacht van drie moorden. De slachtoffers overleden nadat ze witte heroïne hadden gesnoven, wat levensgevaarlijk kan zijn.

Het OM vroeg meerdere buitenlandse toeristen te getuigen. Een Australische toerist wees echter een andere man aan als dealer, meldt De Telegraaf. Drie Ierse en twee Engelse toeristen wezen S. niet aan als de verkoper, en twee Engelse toeristen wilden niet meewerken.

Andere leverancier

Daardoor heeft het OM een probleem: het wordt moeilijk om S. aan de slachtoffers te koppelen die overleden. S. heeft zelf toegegeven dat hij de heroïne aan drie Denen heeft verkocht. Die werden onwel, maar overleefden het wel. Hij meldde zich later bij de politie, waar hij beweerde dat hij dacht dat hij coke verkocht. Hij beweert dat hij de drugs bij een andere leverancier haalde. Het is nog onduidelijk wie dat is.

Het OM denkt dat S. ook witte heroïne heeft verkocht aan drie Britse toeristen, tussen 14 september en 26 november van vorig jaar. Zij overleefden dat niet. Hij wordt er ook van verdacht de drie Deense toeristen om het leven te hebben willen brengen.