Man opgepakt in Enschedees moordonderzoek (UPDATE)

Donderdagochtend heeft de politie in Hengelo een 31-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Daan Mellée (foto). Dat is de derde verdachte in de zaak. Op dinsdagmiddag 3 juli 2018 werd de 26-jarige Mellée dood aangetroffen in een woning aan het Oosterveld in Enschede. RTV Oost meldt dat er nu ook nog een vierde verdachte in beeld is.

Woning

De nu aangehouden verdachte is al eerder aangehouden geweest in het onderzoek. In zijn woning is een doorzoeking uitgevoerd. Ook zijn vriendin blijkt nu verdacht te zijn in het onderzoek. Zij is niet aangehouden. Tegen de aangehouden verdachte ligt er een anonieme melding van de inlichtingendienst. Er heeft zich ook een nieuwe getuige gemeld.

Eerder zijn de 38-jarige Daniël V. en de 35-jarige Debbie G. gearresteerd. Deze twee verdachten komen uit Enschede en zitten nog steeds in bewaring.

Mellée had een relatie met Debbie G. gehad. De politie denkt dat zij Mellée samen met haar vriend heeft vermoord of dat zij daarvoor iemand anders hebben ingeschakeld.

Ontkend

Volgens TC/Tubantia is de derde verdachte Bart de J.. Van welke rol hij wordt verdacht is nog niet bekend.

G. en V. hebben de beschuldiging ontkend.

RTV Oost schrijft dat er tegen Debbie G. dna-bewijs is en dat er kruitsporen op haar kleding zijn gevonden. Ook zijn er belastende telefoongesprekken opgenomen. Daniel V. zou volgens een getuige de trekker hebben overgehaald. Zijn dna is gevonden op het bed waar Daan Mellée lag te slapen.

Zie ook:

Vermoorde Enschedeër kocht drugs in Amsterdam en Rotterdam (VIDEO)