‘Kopstuk Antwerpse onderwereld aangehouden in Dubai’ (UPDATE)

De Antwerpenaar N. E. H. is opgepakt in Dubai. Dat bericht van de Gazet van Antwerpen is inmiddels bevestigd door de Antwerpse justitie. Op dit moment wordt hij beschouwd als één van de hoofdverdachten die achter een reeks aanslagen van de voorbije maanden in het Antwerpse drugsmilieu zou zitten.

De mogelijke arrestatie van E. H. zoemde al enige dagen rond in het criminele milieu in Antwerpen. De Gazet van Antwerpen heeft het donderdagochtend bevestigd gekregen.

Hij figureert ook in onderzoeken naar uithalers van drugs uit de Antwerpse haven. De organisatie van E. H. (32) is volgens de Belgische politie een van de leiders van een criminele organisatie, die verantwoordelijk is voor drugsgeweld en de invoer van grote partijen cocaïne. Al bekend was dat hij permanent in Dubai woonde.

E. H. wordt ook nog vervolgd in het dossier rond de cocaïneuithalers van Frank “De Tank” V..

E. H. is de eerste belangrijke Belgische verdachte die in Dubai werd opgepakt. Dubai heeft recent veel buitenlandse verdachten gearresteerd. Het afgelopen half jaar zijn in Dubai Ridouan Taghi, Khalid J. en recent nog Amir Mekky opgepakt.