De foto’s van schutter Bakkali

De politie heeft foto’s vrijgegeven van de de man die waarschijnlijk Reduan Bakkali heeft doodgeschoten in zijn kantoor in Amsterdam-Noord. Op de foto’s is te zien hoe de man op donderdagochtend 29 maart het pand aan de TT Vassumweg in Amsterdam-Noord binnen gaat. 

Pistool

Het is waarschijnlijk de verdachte Shurandy S. (41) uit Hilversum. Op andere foto’s is te zien hoe de man na de liquidatie wegvlucht. De politie heeft het gezicht van de verdachte onherkenbaar gemaakt. Ook is het pistool dat hij in zijn achterzak droeg op de foto geblurred. Op de foto’s is te zien dat de verdachte een zwarte muts en handschoenen droeg. S. werd een dag na de moordpartij in zijn huis in Hilversum gearresteerd. De politie is nog op zoek naar de kleding en schoenen die de verdachte tijdens de liquidatie heeft gedragen.

Voorverkenning

Het rechercheteam is ook op zoek naar getuigen die iets kunnen zeggen over de zwarte Seat met het kenteken 45-XK-SX , de auto waarmee de verdachte na de liquidatie is gevlucht. Uit de eerste onderzoeksresultaten is bekend geworden dat de auto op de dag vóór de liquidatie, woensdag 28 maart rond 07.00 uit Hilversum is vertrokken richting Amsterdam. Omstreeks 08.40 is het voertuig waargenomen in de omgeving van de TT Melissaweg – TT Vasumweg in Amsterdam-Noord.

Diezelfde middag, woensdag 28 maart omstreeks 17.15 rijdt hij wederom vanaf Hilversum naar de omgeving van het plaats delict. Rond 18.15 uur is de Seat gezien op de TT Melissaweg – TT Vassumweg. Even voor 19.00 is de auto die dag weer terug in de omgeving van Hilversum.

Er zitten nog twee verdachten vast in de zaak.

Lees ook:

Zo pakte de politie de Bakkali-verdachten

Aanhoudingen voor moord Reduan Bakkali

Familie kroongetuige uit huis gehaald (VIDEO)

Schutter van Reduan Bakkali staat op video

Door deze liquidatie ging de kroongetuige zingen